- Северодонецкие страсти > - https://sever-strasti.net -

Звернення луганських партійців до свого лідера Ю.Тимошенко

Posted By Главвред On 23.06.2014 @ 21:17 In Важные новости,Луганская область,Скандалы | 2 Comments

Шановна Юлія Володимирівна!

У цей буремний час до Вас, як до лідера, повернення якого ми усі дуже чекали,  звертаються партійці Луганської обласної партійної організації політичної партії ВО «Батьківщина» та Ваші прихильники.

Ми просимо Вас, шановна Юлія Володимирівна, надати роз’яснення щодо ситуації, яка відбувається в Луганській обласній організації. Зараз усім міським та районним осередкам партії надано команду закривати громадські приймальні та офіси ВО «Батьківщина». Таким чином, партія втрачає можливість спілкуватись з людьми, надавати їм допомогу у вирішенні тих чи інших питань. Слід зазначити, що прихильників політичної партії ВО «Батьківщина» доволі багато в усіх міста Луганщини. За весь цей час вони своїми діями  довели, що готові відстоювати політичний курс ВО «Батьківщина» та свого лідера.

Незважаючи на погрози, побиття наших активістів, погроми на офісах, постійний  тиск з боку влади, ми вистояли свій Майдан на Луганщині.  Разом з усією Україною Луганськ підтримав Революцію гідності  і  кожного тижня нас ставало дедалі більше, до наших лав постійно приєднувалась молодь. Люди побачили своє омріяне Європейське майбутнє, підтримали реалізацію  демократичного курсу  ВО «Батьківщина». Невже все це було даремно?

В цілому стає незрозумілим відношення керівництва партії  до окружних штабів, виборчих комісій, людей, які чесно та віддано відпрацювали до останнього дня на виборах Президента України. Наражаючись на небезпеку, отримуючи загрози своєму життю та життю своїх родин, люди продовжували працювати. Деякі з них по сей час знаходяться на лікуванні у медичних закладах.

Коли вся країна очікує виборів до Верховної Ради України, місцевих виборів, на Луганщині знищується вся структура виборчих штабів, комісій, взагалі вся партійна організація ВО «Батьківщина» Луганської області.

Станом на сьогодні в Луганській області окружні штаби, виборчі комісії не отримали фінансування. Керівництво не розрахувалось зі своїми структурами.

Юлія Володимирівна, дуже просимо Вас втрутитись у цю ситуацію, ні в якому разі не допустити розвалу Луганської партійної організації  політичної партії ВО «Батьківщина» та сприяти її збереженню на Луганщині!

 

З повагою,

члени Луганської обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина»


Article printed from Северодонецкие страсти >: https://sever-strasti.net

URL to article: https://sever-strasti.net/2014/06/23/zvernennya-luganskix-partijciv-do-svogo-lidera-yu-timoshenko/

Copyright © 2013 Северодонецкие страсти. All rights reserved.