- Северодонецкие страсти > - https://sever-strasti.net -

Якщо Янукович розпочне війну, то він буде знищений, а слов`янські землі повернуті ‒ політолог

Posted By Главвред On 07.02.2014 @ 14:23 In Аналитика,Общество,Политика в Украине | No Comments

Якщо президент України Віктор Янукович надумається розв’язати бойові дії проти Майдану, то його сім’я і його близьке оточення будуть знищені. Також ті, хто підтримують гаранта, не уникнуть цього.

Таку думку висловив політолог Олег Соскін на своєму порталі.

«Всі опозиційні сили повинні дати такий сигнал Януковичу, що якщо він спробує зробити щось з Майданом, він не зможе зберегти своє життя. Якщо проллється кров, це означатиме, що Янукович, його сім’я, діти, як головні винуватці цього конфлікту, повинні бути знищені. Всі, хто підтримає Януковича, глави адміністрацій, міністри теж будуть знищені. Разом зі своїми сім’ями. Вони повинні чітко це усвідомлювати», ‒ вважає політолог.

На його думку, у В.Януковича є три шляхи, щоб привести сценарій по здачі України в активну фазу.

«По-перше, він повинен дати гарантії Путіну, що вже не зійде зі шляху кривавих репресій. Тобто він повинен підписати з Путіним якісь таємні протоколи, що він бере на себе зобов’язання розпочати війну проти Майдану, проти парламентської і польової опозиції», ‒ каже політолог.

За його словами, по-друге, В.Янукович повинен призначити Андрія Клюєва прем’єр-міністром. «Путін хоче гарантій, тому він може зажадати призначити Медведчука секретарем РНБО. Тоді Клюєв після прибуття в Україну повинен розв’язати бойові дії проти опозиції і почати війну проти Майдану», ‒ вважає О.Соскін.

Також політолог припускає, що буде використаний нервово-паралітичний газ, як у ситуації з «Норд Остом», або якісь інші силові методи: вбивства, арешти, інтернування людей на стадіони. «Для Путіна не є важливим, чи переможе Янукович в цій війні. Для нього важливо те, щоб така війна в Україні почалася. Щоб показати населенню Російської Федерації, Білорусії, Казахстану, що буде, якщо народ цих країн захоче піти шляхом України», ‒ додав політолог.

За його словами, Російська Федерація не є російсько-слов’янською, арійською державою. «У Росії, на сьогоднішній день, переважає фінно-угорські, тюркські, кавказькі етноси. Це штучне утворення складається з національних держав, і повинно розпастися», ‒ вважає політолог.

На його думку, повинна відновиться Русь-Україна. «А нам по праву належать всі прикордоння, слов’янські землі ‒ Брянська область, Смоленщина, Воронезька, Курська, Білгородська, Ростовська області, Кубань, Ставропілля. Це все корінні землі Руси-України, і ми їх собі повернемо», ‒ додав О.Соскін.


Article printed from Северодонецкие страсти >: https://sever-strasti.net

URL to article: https://sever-strasti.net/2014/02/07/yakshho-yanukovich-rozpochne-vijnu-to-vin-bude-znishhenij-a-slovyanski-zemli-povernuti-%e2%80%92-politolog/

Copyright © 2013 Северодонецкие страсти. All rights reserved.